Ce este metin2?
Metin 2 este un joc online. Există patru clase de personaje: Războinic, Ninja, Şaman, Sura. Fiecare clasă de personaje poate fi trecută de la masculin la feminin şi invers.

Jocul este de tip MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game). Necesită o înregistrare pe site-ul principal, respectiv [metin2.ro], pentru varianta românească. Următorul pas este downloadarea clientului (jocul în sine).

Jucătorii trebuie să înainteze în niveluri obţinând cât mai multă experienţă, prin mai multe metode, să devină din ce în ce mai puternici mărindu-şi abilităţile magice, care sunt de două feluri pentru fiecare clasă şi au posibilitatea de a face misiuni, de a pescui, de a se căsători şi de a se duela. În joc sunt mai multe hărţi în care te poţi teleporta şi dacă omori animale poţi câştiga „yang“ (sau „gold“ în varianta americană), care este moneda de schimb a jocului.DESCRIEREA CARACTERELOR :

* RĂZBOINIC: Datorită abilităţilor armurilor lor puternice, au un rol important în lupta corp la corp. Aspiraţiile lor vin mai ales din puterea fizică şi din spiritul lor calm şi echilibrat. Depinde de abilităţile alese, răzbunarea lor poate fi distrugătoare folosindu-se de armele manevrate cu ambele mâini sau prin îndemânarea utilizării unei săbii şi a scutului, ce pot pune piedici oricărui adversar. Magiile lor puternice doboară uşor inamicul. Magiile corp la corp sunt caracterizate prin viteză şi putere (mişcările aura sabiei şi berserk). Magiile mentale sunt caracterizate prin putere şi rezistenţă (mişcarea corp rezistent) şi restul magiilor care cel puţin la M scade o cantitate imensă de puncte de viaţă (PV) ale inamicului.

* NINJA: Sunt asasini profesionişti, capabili în orice moment să lovească tăcut şi pe neaşteptate. Poartă numai armuri uşoare pentru a menţine viteza şi mobilitatea. Dedicati abilităţilor lor, Ninja sunt maeştri în luptele cu pumnalul cât şi cu arcul. Magiile pe pumnale se caracterizează prin combinaţiile între ele (ex.: la pumnal rulant în timp ce execută toate 6 atacuri cu pumnalele şi când îl aruncă în depărtare dacă mişcarea pumnal rulant este făcută va scădea de două ori mau multe PV decât simplu sau ambuscada din spate poate dubla atacul), magiile pe arc sunt caracterizate prin dexteritate şi paguba care o fac în PV, cu cât este mai aproape cu atât scad mai mult PV.

* ŞAMAN: Sunt înţelepţi şi folosesc Farmecele şi Magia. Într-o luptă sau în apărarea unui camarad, puterile lor mistice sunt foarte eficace. Dedicaţi abilităţilor lor, Şamanii sunt maeştri în intensificarea damage-ului din timpul atacului şi în tămaduirea rapidă sau în susţinerea vrăjilor. Magiile de leac sunt caracterizate prin refacerea de viaţă (prin mişcarea de vindecare).

Magiile dragon sunt caracterizate prin atacul critical şi rezistenţa la atac fizic. (buffurile de dragon)

* SURA: Sunt Luptătorii care au obţinut puteri magice când au decis să crească în braţele lor Sâmburii malefici ai Răului. Din aceasta cauză sunt maeştri în lupte prin mânuirea sabiei cauzând de asemenea chiar şi damage de la distanţă folosindu-se de magie. Dedicaţi abilităţilor lor, Sura îşi pot dezvolta farmecele folosite în atac şi pot spori puterea magica. Şi cei mai puternici Sura sunt cei pe magie neagră prin mişcarea (spiritul focului care scade mult din PV) dar şi magiile pe armă sunt foarte bune şi seamană într-un fel cu magiile de la corp la corp de la războinic.


Experienta , status :


Un caracter are un nivel între 1 şi 99. Pentru a avansa un nivel trebuie să obţii un anumit număr de puncte de experienţă (XP). Experienţa se obţine omorând monştri sau rezolvând misiuni. Cu cât nivelul caracterului este mai mare, trebuie omorâţi monştri de nivel mai mare pentru a primi experienţă. Fiecare nivel este împărţit în patru bile de experienţă a câte 25%. Când se completează una din primele trei bile primeşti un punct pentru status. Există patru feluri de status: Putere (creşte valoarea atacului), Inteligenţă (creste puterea magică), Vitalitate (creşte viaţa), Dexteritatea (creşte apărarea).


Vraji :


În funcţie de vrăjile pe care le are, fiecare din cele patru caractere se clasifică în alte două ramuri:

Războinic: Corp / Mental

Ninja: Lama / Arc (Apropiere / Depărtare)

Şaman: Vindecare / Dragon

Sura: Magie Neagră / Arme MagiceObiecte :

Obiectele (numite şi iteme) sunt principalul obiect de comerţ între jucători. Acestea se pot obţine de la monştri (atunci când se omoară un monstru poate pica un obiect), sau fiind cumpărate de la alţi jucători.

Yang :


Yang-ul este „moneda oficială“ din lumea Metin. Cu el se cumpără orice. Valoarea yang-ului este una relativă, depinzând de server, fiecare server având astfel preţuri diferite. Spre exemplu pe serverul Hydra o armă se poate cumpăra de la un alt jucător cu 100.000 de yang, iar pe altul aceeaşi arma ar valora 500.000 yang.

Categories:

Leave a Reply