O breasla este o grupare de caractere ce evolueaza sub un nume, si care poate face razboaie cu alte bresle.

Cum se face o breasla?

Pentru a face o breasla, trebuie sa aveti nivel(lv) 40 si 200 000 yang(200k). Va duceti in harta 1(map1) la Gardian(e cel din centrul cercului unde sunt magazinele jucatorilor).

Cum se da un razboi (war)?

Pentru a da un razboi trebuie sa intrati in meniul breslei(Mesaje->Guild) si in dreapta jos este un buton pe care scrie “Declara razboi”. Dupa ce ati dat, sus trebuie sa scrieti numele corect al guildului adversar iar mai jos puteti alege locatia. De obicei se alege Arena.

Cum se modifica poza unei bresle?

Pentru a modifica poza unei bresle, trebuie sa aveti o poza cu extensia”.ico” si dimensiunile 16×12. Poza o puneti in “Crogram FilesMetin2_ROupload”. Apoi intrati in fereastra breslei. Dati click pe butonul “Schimba stema”, si alegeti poza pusa de voi.

Skilurile unei bresle

1 – Blood of Dragon God

Acest skill este foarte folositor pentru caracterele cu pv(hp) mic (samani). Acest skill creste pv-ul tuturor membrilor pentru un timp.

2 – Benediction of Dragon God

Acest skill este foarte folositor pentru caracterele cu pm(sp) mic (razboinici). Acest skill creste pm-ul tuturor membrilor pentru un timp.

3 – Holy Armor

Acest skill creste apararea tuturor membrilor pentru un timp.

4 – Acceleration

Creste viteza de miscare si viteza de atac a tuturor membrilor pentru o perioada de timp.

5 – Rage of Dragon God

Creste sansa de a da o lovitura criticala pentru o perioada de timp.

6 – Casting Aid

Acest skill este foarte folositor pentru ninja cu skiluri pe arc, deoarece timpul de incarcare al acestor caractere este foarte lent, iar acest skill grabeste timpul de incarcare al skilurilor.

Eu personal pun magiile astfel:

7 – Rage of Dragon God

7 – Holy Armor

6 – Blood of Dragon God

Categories:

Leave a Reply